Just nu har vi lediga tjänster!

Löne- och ekonomiassistent till Tidsam huvudkontor Stockholm

Tidsam är Sveriges största tidskriftsleverantör som tillhandahåller konsumenter såväl svenska som internationella tidskrifter i butik med ett sortiment som har en bredd, är aktuellt och attraktivt.  Omsättningen i konsumentledet är ca 1,5 miljarder kronor och vi distribuerar 2 400 titlar som säljs via ca 7 000 återförsäljare runt om i landet.

Är du ute efter nya utmaningar och vill ha en varierad och utvecklande roll hos Sveriges ledande tidsskriftsleverantör? Vi söker omgående en driven och motiverad Löne- och ekonomiassistent med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du erbjuds en trivsam arbetsmiljö, trevliga kollegor och goda utvecklingsmöjligheter. Placeringen är på vårt kontor i Stockholm.

Dina främsta ansvarsområden
I rollen som Löne- och ekonomiassistent arbetar du brett och varierat med ekonomirelaterade och administrativa frågor. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår: 

 • Löneadministration
 • Reseräkningar, tidrapporter
 • Systemansvarig för AgdaPS
 • Avstämning av lönerelaterade konton i redovisningen
 • Rapportering till olika myndigheter som t ex: Skatteverket, Alecta, Fora, Collectum, Försäkringskassan
 • Tjänstebilsadministration
 • Inläsning av leverantörsfakturor
 • Registrering av förlagsfakturor
 • Stötta ekonomiavdelningen med övriga arbetsuppgifter

På Tidsam innebär rollen som löne- och ekonomiassistent ett stort ansvar. Du säkerställer löneutbetalningen för företagets anställda samtidigt som att du är ett mycket värdefullt stöd för kollegorna på avdelningen. Ditt ansvar innebär kontakt med företagets alla anställda och även kontakt med förlagen. 

Din profil
För att lyckas i rollen har du gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en god kommunikatör som lyssnar och skapar förtroende hos både externa och interna parter.

Som person är du nyfiken, självständig och lättlärd samt har ett intresse för ekonomi. Vidare har du även ett utpräglat ordningssinne och gillar struktur.

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 9 mars 2017. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontaktar du ansvarig rekryterare Linnea Nygård, tel. 0727-32 61 71.

Vi ser fram mot din ansökan!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi söker sommarvikarier till vår distribunal i Värnamo 
Vi söker dig som i sommar vill arbeta som lager och packningsarbetare. Arbetet består i huvudsak av att arbeta på vår packlina där vi packar och distribuerar tidningar som skickas till butiker runt om i hela Sverige, alternativt på vår returavdelning som hanterar alla de osålda tidningar som kommer i retur och ska gå i återvinning.

 • Du ska ha fyllt 18 år och du bör ha möjlighet att arbeta från vecka 26-33 
  (introduktion under våren alt under v 24-25).
 • Omfattningen är ca 80% och vi arbetar tvåskift. Vår arbetstid varierar mellan kl 07 till kl 23.
 • Det är ett krav att du har grundläggande kunskaper i svenska, både tal och skrift då säkerheten i distribunalen kräver detta.

Som person bör du ha ett flexibelt tankesätt och en grundinställning i att alltid vilja göra ett gott arbete. Du skall ha ett intresse för att bidra till verksamheten med en positiv attityd. Du skall också vara ansvarstagande, noggrann och ha lätt för att samarbeta. Meriterande om du har truckkort.

Varmt välkommen med din ansökan till personal@tidsam.se. Vi arbetare löpande med vår sommarrekrytering så skicka din ansökan snarast, dock senast den 31 mars.

Märk din ansökan med: ”Sommarvikarie”

Har du frågor är du välkommen att kontakta Ann-Sofie von Feilitzen Personalansvarig, 
ann-sofie.vonfeilitzen@tidsam.se eller Alexandra Norén HR-chef, alexandra.noren@tidsam.se.

Tidsam är Sveriges största tidskriftsleverantör som ser till att konsumenterna får tillgång till såväl svenska som internationella tidskrifter i butik med ett sortiment som har en bredd, är aktuellt och attraktivt.  

Omsättningen i konsumentledet är ca 1,5 miljarder kronor och vi distribuerar 2 400 titlar som säljs via ca 7 000 återförsäljare runt om i landet.

Bland de titlar vi distribuerar märks många starka och kända varumärken som t ex Elle, Lantliv, Damernas Värld, Hänt Extra, Bamse, Illustrerad Vetenskap, Bilsport, Allt om mat och Vogue. Alla varumärken finns på www.tidsam.se och www.interpress.se