Just nu har vi lediga tjänster!

Vi behöver bli fler. Vi söker extrapersonal!

Tidsam är Sveriges största tidskriftsleverantör som tillhandahåller konsumenter såväl svenska som internationella tidskrifter i butik med ett sortiment som har en bredd, är aktuellt och attraktivt.  

Omsättningen i konsumentledet är ca 1,5 miljarder kronor och vi distribuerar 2 400 titlar som säljs via ca 7 000 återförsäljare runt om i landet.

Vi söker nu extrapersonal till vår distribunal i Värnamo. Här arbetar idag ca 110 medarbetare och arbetet består av att i huvudsak arbeta på våra packlinor alternativt på vår returavdelning.

Arbetsuppgifter

Utmed ett löpande band packar vi alla tidningar, vecko- och månadsmagasin som sedan skickas till butiker runt om i hela Sverige. På vår returavdelning hanterar vi de tidningar som ej sålts och som kommer att gå till återvinning. 

Arbetstider

Arbetet i vår distribunal är tvåskift, vilket innebär att vi har en arbetstid förlagd mellan kl. 07.00-23.00. Vi söker dig som kan arbeta både dagtid och kvällstid.

Din kompetens

Vår verksamhet utvecklas ständigt och du som person skall ha en positiv grundinställning i att alltid vilja göra ett gott arbete, du har en positiv attityd och viljan att hålla det du lovar. Det är också viktigt att du ansvarstagande, noggrann och ha lätt för att arbeta tillsammans med andra människor. 

Då kommunikation är ett viktigt verktyg i vår vardag är det också ett säkerhetskrav att du har grundläggande kunskaper i svenska, både tal och skrift. Truckkort är önskvärt men ej ett krav.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan till personal@tidsam.se. Märk din ansökan med: Extrapersonal

Har du frågor rörande tjänsterna kan du kontakta Ann-Sofie von Feilitzen, Personalansvarig, personal@tidsam.se eller till Alexandra Norén, HR-chef, alexandra.noren@tidsam.se.