Just nu har vi lediga tjänster!

Tidsam är Sveriges största tidskriftsleverantör som tillhandahåller konsumenter såväl svenska som internationella tidskrifter i butik med ett sortiment som har en bredd, är aktuellt och attraktivt. Omsättningen i konsumentledet är ca 1,5 miljarder kronor och vi distribuerar 2 400 titlar som säljs via ca 7 000 återförsäljare runt om i landet. www.tidsam.se

Bland de titlar vi distribuerar märks många starka och kända varumärken som t ex Elle, Lantliv, Damernas Värld, Hänt Extra, Bamse, Illustrerad Vetenskap, Bilsport, Allt om mat och Vogue. Alla varumärken finns på www.tidsam.se och www.interpress.se. Våra ägare är Egmont Publishing, Aller Media, Förlags AB Albinsson & Sjöberg och Bonnier Tidskrifter. Det arbetar ca 180 personer på Tidsam, varav ca 115 på distribunalen i Värnamo där all packning och distribution av tidningar sker. Huvudkontoret ligger i Stockholm och vi sitter i moderna lokaler vid Telefonplan. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Vi söker sommarvikarier till vår Distribunal i Värnamo!

Vi söker dig som i sommar vill arbeta som lager och packningsarbetare. Arbetet består i huvudsak av att arbeta på vår packlina där vi packar och distribuerar tidningar som skickas till butiker runt om i hela Sverige, alternativt på vår returavdelning som hanterar de osålda tidningar som kommer i retur och ska gå i återvinning. 

• Du ska ha fyllt 18 år och du bör ha möjlighet att arbeta från vecka 26-33 (introduktion under våren alt under v 24-25).

• Omfattningen är ca 80% och vi arbetar tvåskift. Vår arbetstid varierar mellan kl 07 till kl 23.

• Det är ett krav att du har grundläggande kunskaper i svenska, både tal och skrift då säkerheten i distribunalen kräver detta.

Som person är din inställning det viktigast. Du ska ha inställning i att alltid vilja göra ett gott arbete och viljan och intresse för att bidra till verksamheten med en positiv attityd. Du skall också vara ansvarstagande, noggrann, flexibel och ha lätt för att samarbeta med andra. 

Truckkort är meriterande men inget krav.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Ann-Sofie von Feilitzen Personalansvarig, 

ann-sofie.vonfeilitzen@tidsam.se eller Alexandra Norén HR-chef, alexandra.noren@tidsam.se.

Varmt välkommen med din ansökan till: personal@tidsam.se. 

Vi arbetare löpande med vår sommarrekrytering så skicka din ansökan snarast, dock senast den 31 mars. Märk din ansökan med: ”Sommarvikarie”

Redovisningschef till Tidsams huvudkontor i Stockholm

Söker du en ny roll inom redovisning där du får möjlighet att påverka och driva ditt arbete framåt, där du får chansen till att utvecklas i ditt ledarskap? Då kan befattningen som Redovisningschef hos Tidsam, Sveriges ledande tidsskriftsleverantör vara din nästa utmaning!

Du kommer ha formellt personalansvar för sex medarbetare och ansvara för att leda och motivera dem i deras arbete. Du rapporterar till CFO och ingår i en ekonomiavdelning med 10 personer. Tidsam erbjuder en trivsam arbetsmiljö, trevliga kollegor och goda utvecklingsmöjligheter. Placeringen är på vårt kontor vid Telefonplan i Stockholm.

  • Dina främsta arbetsuppgifter och ansvarsområden
  • Löpande redovisning samt bokslutsarbete
  • Koncernbokslut och årsredovisning
  • Skatter och deklarationer
  • Intrastat-rapportering
  • Kontakt med revisorer och myndigheter
  • Skapa struktur och processer i en föränderlig miljö
  • Leda, utveckla och kvalitetssäkra arbetet inom teamet

Din profil 

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med inriktning mot redovisning. Du har minst tre års erfarenhet från en roll som redovisningsansvarig, revisor eller liknande. Du har en bra övergripande förståelse för redovisningens alla delar inklusive koncernredovisning för en mindre koncern. Vi ser gärna att du arbetat inom bolag med utlandshandel tidigare.

Du har ett stor intresse för IT-system, att nyttja, förbättra och för enkla dem för att arbetet hela tiden ska bli mer effektivt.

Har du varit ledare tidigare är det en fördel annars kan det vara en utvecklingsmöjlighet för dig med rätt egenskaper. Inom Tidsam arbetar vi aktivt med ledarskap vilket ger goda möjligheter att utvecklas i sin chefsroll.

Det är även viktigt att du har en prestigelös inställning, du får jobbet gjort oavsett om det är ”högt eller lågt” och du är bra på att engagera och motivera andra. Vidare är du en person som är bra på att skapa struktur, är initiativrik och analytisk.

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar Tidsam med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se

Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Sara Borgeström på 08-407 55 12.

Vi tillämpar ett löpande urval, välkommen med din ansökan!

DRIFTSANSVARIG ledare för avdelning Produktion efter Press, PEP

Ansök senast: 2018-01-15

Vill du vara med och påverka i en ledande roll hos ett företag präglat av framåtanda och händelserik miljö?

På Tidsam arbetar vi med en stark framåtanda. Vi breddar stadigt vår verksamhet vilket ger oss en mycket positiv utveckling. På vårt distributionscenter i Värnamo arbetar idag ca 115 medarbetare och vår huvudsakliga arbetsuppgift är att packa och distribuera tidningar till butiker runt om i hela Sverige samt ta emot returer som ska gå till återvinning.

Till ett av våra viktiga produktionsområden PEP (Produktion efterpress) där vi har en stadig tillväxt söker vi nu en Driftansvarig ledare. Inom avdelningen PEP arbetar vi med att förpacka och plasta in samt hantera olika tillbehör/material till tidningar och magasin som skall gå till återförsäljare eller till prenumerant. Du kommer att ha det övergripande ansvaret att säkerställa avdelningens drift och till din hjälp kommer du att ha ett kunnigt team på ca 10 personer som du har personalansvar för.

Ditt fokus blir att hålla processer och flöden så effektiva och stabila som möjligt. Det är en tempofylld miljö med flertalet deadlines att förhålla sig till varje dag. Du kommer ha en nära kontakt och ett samarbete med vår planeringsfunktion, produktionschef och teamledare inom de övriga produktionsområdena. Du har även ett stöd av personalansvarig som vid behov stödjer dig med extra resurstillsättning.

Beroende på just din bakgrund och erfarenheter ser vi att Du också kan komma att ta rollen som vice Produktionschef. Du backar då upp och ansvarar för driften i sin helhet i vårt distributionscenter med hjälp av våra teamledare när vår ordinarie Produktionschef inte är på plats.

Du ingår i Tidsams grupp av chefer och ledare där vi med olika insatser arbetar aktivt för personligt utvecklande ledarskap. Vår personalpolitik är väl genomtänkt och fokuserar på att bygga motiverade och engagerade medarbetare till laget!

Vem är du?

Vi ser gärna att du i första hand kommer från en ledande eller samordnande roll i en produktionsinriktad miljö. Du har ett strukturerat och målmedvetet arbetssätt, som ger dig förmågan att driva och planera flödet effektivt med hög kvalitet. Din personlighet är viktig för oss, vi uppskattar dina öppna och sociala egenskaper. Du trivs att arbeta med andra och stimuleras av en händelserik miljö där flexibilitet och ett lösningsorienterat synsätt är naturligt. Dina ledaregenskaper och din förmåga att skapa ett framgångsrikt team blir ett viktigt bidrag till Tidsams resultat.

För frågor om tjänsten kontakta gärna rekryterare är Anna Andersson, 0725-49 03 00. Välkommen att ansöka till tjänsten på www.finnvedensaljkraft.se senast den 15 januari. Intervjuer kommer genomföras av Tidsam direkt.


Vi behöver bli fler. Vi söker extrapersonal!

Vi söker nu extrapersonal till vår distribunal i Värnamo. Här arbetar idag ca 110 medarbetare och arbetet består av att i huvudsak arbeta på våra packlinor alternativt på vår returavdelning.

Arbetsuppgifter

Utmed ett löpande band packar vi alla tidningar, vecko- och månadsmagasin som sedan skickas till butiker runt om i hela Sverige. På vår returavdelning hanterar vi de tidningar som ej sålts och som kommer att gå till återvinning. 

Arbetstider

Arbetet i vår distribunal är tvåskift, vilket innebär att vi har en arbetstid förlagd mellan kl. 07.00-23.00. Vi söker dig som kan arbeta både dagtid och kvällstid.

Din kompetens

Vår verksamhet utvecklas ständigt och du som person skall ha en positiv grundinställning i att alltid vilja göra ett gott arbete, du har en positiv attityd och viljan att hålla det du lovar. Det är också viktigt att du ansvarstagande, noggrann och ha lätt för att arbeta tillsammans med andra människor. 

Då kommunikation är ett viktigt verktyg i vår vardag är det också ett säkerhetskrav att du har grundläggande kunskaper i svenska, både tal och skrift. Truckkort är önskvärt men ej ett krav.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan till personal@tidsam.se. Märk din ansökan med: Extrapersonal

Har du frågor rörande tjänsterna kan du kontakta Ann-Sofie von Feilitzen, Personalansvarig, personal@tidsam.se eller till Alexandra Norén, HR-chef, alexandra.noren@tidsam.se.