Tidsam är Sveriges största tidskriftsleverantör som tillhandahåller konsumenter såväl svenska som internationella tidskrifter i butik med ett sortiment som har en bredd, är aktuellt och attraktivt. Omsättningen i konsumentledet är ca 1,5 miljarder kronor och vi distribuerar 2 400 titlar som säljs via ca 7 000 återförsäljare runt om i landet. www.tidsam.se

Bland de titlar vi distribuerar märks många starka och kända varumärken som t ex Elle, Lantliv, Damernas Värld, Hänt Extra, Bamse, Illustrerad Vetenskap, Bilsport, Allt om mat och Vogue. Alla varumärken finns på www.tidsam.se och www.interpress.se. Våra ägare är Egmont Publishing, Aller Media, Förlags AB Albinsson & Sjöberg och Bonnier Magazines & Brands. Det arbetar ca 180 personer på Tidsam, varav ca 115 på distribunalen i Värnamo där all packning och distribution av tidningar sker. Huvudkontoret ligger i Stockholm och vi sitter i moderna lokaler vid Telefonplan. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

 Vi söker sommarvikarier till vår distribunal i Värnamo

 Vi söker dig som i sommar vill arbeta som lager och packningsarbetare. Arbetet består i huvudsak av att arbeta på vår packlina där vi packar och distribuerar tidningar som skickas till butiker runt om i hela Sverige, alternativt på vår returavdelning som hanterar de osålda tidningar som kommer i retur och ska gå i återvinning. 

• Du ska ha fyllt 18 år och du bör ha möjlighet att arbeta från vecka 26-33 

(introduktion under våren alt under v 24-25).

• Omfattningen är ca 80%. Vår arbetstid varierar mellan kl 07 till kl 23.

• Det är ett krav att du har grundläggande kunskaper i svenska, både tal och skrift då säkerheten i distribunalen kräver detta.

Som person är din inställning det viktigast. Du ska ha inställning i att alltid vilja göra ett gott arbete och viljan och intresse för att bidra till verksamheten med en positiv attityd. Du skall också vara ansvarstagande, noggrann, flexibel och ha lätt för att samarbeta med andra. 

Truckkort är meriterande men inget krav.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Ann-Sofie von Feilitzen Personalansvarig,  ann-sofie.vonfeilitzen@tidsam.se eller Alexandra Norén HR-chef, alexandra.noren@tidsam.se.

Varmt välkommen med din ansökan till: personal@tidsam.se. 

Vi arbetare löpande med vår sommarrekrytering så skicka din ansökan snarast.

Märk din ansökan med: ”Sommarvikarie”