Tidsam är Sveriges största tidskriftsleverantör som tillhandahåller konsumenter såväl svenska som internationella tidskrifter i butik med ett sortiment som har en bredd, är aktuellt och attraktivt. Omsättningen i konsumentledet är ca 1,5 miljarder kronor och vi distribuerar 2 400 titlar som säljs via ca 7 000 återförsäljare runt om i landet. www.tidsam.se

Bland de titlar vi distribuerar märks många starka och kända varumärken som t ex Elle, Lantliv, Damernas Värld, Hänt Extra, Bamse, Illustrerad Vetenskap, Bilsport, Allt om mat och Vogue. Alla varumärken finns på www.tidsam.se och www.interpress.se. Våra ägare är Egmont Publishing, Aller Media, Förlags AB Albinsson & Sjöberg och Bonnier Magazines & Brands. Det arbetar ca 180 personer på Tidsam, varav ca 115 på distribunalen i Värnamo där all packning och distribution av tidningar sker. Huvudkontoret ligger i Stockholm och vi sitter i moderna lokaler vid Telefonplan. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Vi söker nu personal till vår ekonomiavdelning 

Just nu söker vi fyra nya personer till vår ekonomiavdelning på huvudkontoret i Stockholm. För mer information om de olika tjänsterna och hur du ansöker till dem klicka på länkarna nedan.

Ekonomiassistent - ansvar utländska förlag: 

http://clarify.se/lediga-jobb/403-ekonomiassistent-sokes-till-sveriges-storsta-tidsskriftsleverantor/

Ekonomiassistent - ansvar Norge: 

http://clarify.se/lediga-jobb/402-ekonomiassistent-sokes-till-sveriges-storsta-tidsskriftsleverantor/

Ekonomiassistent till Tidsam: 

http://clarify.se/lediga-jobb/406-ekonomiassistent-till-tidsam/

Redovisningschef till Tidsam: 

http://clarify.se/lediga-jobb/405-redovisningschef-till-tidsam/