Tidsam

Offside

Offside är först och främst ett reportagemagasin som brinner för att berätta historierna om världens största sport ¿ i både text och bild. Vi vill ta med våra läsare till miljöer, öden och händelser som inte traditionella medier rapporterar om och har sedan starten år 2000 belönats med en rad utmärkelser för vår djuplodande, välskrivna och initierade fotbollsjournalistik. Som Financial Times en gång skrev om oss: »The UK has nothing as smart or well-designed as Offside.«
Men Offside är inte bara ett magasin. Sedan 2014 har chefredaktörerna Anders Bengtsson och Johan Orrenius gjort Offsides podcast, en av Sveriges största poddar om fotboll. Våren 2023 lanserades ytterligare tre poddar: Spelarbussen, Offside Fokus och Offside Story.
Förutom magasin och poddar har Offside en aktiv hemsida, offside.org, som varje vecka publicerar intervjuer, spaningar och nyhetsbrev.

Offside
Magazine article number0468
Magazine issue202402
Magazine relese date05.06.2024
Magazine last date07.08.2024
Price Sweden129.00 kr
Price Norway139.00 kr
CountrySverige
LanguageSwedish
Released4 time per yeas

Hitta återförsäljare

Ange ort med bokstäver eller postnummer. För en bredare sökning ange endast de två eller tre första siffrorna i det postnummer du vill söka fram.