Tidsam

Tidningsställ

Går du i tankar att bygga om din tidningsavdelning?

Vill du skapa rätt atmosfär för dina kunder när de ska köpa tidningar? Vill du ha förslag på en lösning för just din butik? Eller vill du ha tips hur du kan utöka din exponering? Funderar du på hur du kan nyttja din avdelning effektivare?

Tidsam erbjuder en mängd olika lösningar för exponering av tidningar i butik. Gemensamt för dem är att de på bästa och mest säljande sätt presenterar tidningarna för konsumenten och vara praktiska för butiken att arbeta med i vardagen.

Vi är proffs på lösningar för din tidningsavdelning, fråga oss innan du bygger om!

Standard eller speciallösning? 

Det finns många olika lösningar för en bra exponering av tidningar. Även om varje försäljningsställe är unikt så kommer man ofta väldigt långt med standardlösningar i de flesta butiker.

Du är alltid välkommen att kontakta din säljare eller vår Kundsupport om du har funderingeringar eller vill bolla idéer.

Längst ner på den här sidan hittar du produktblad med mått och priser för våra olika lösningar gällande ordinarie avdelning, kassalinjen och de tillval som finns.

Tips hur du kan lyfta din tidningsavdelning!

Belysning i hyllan

En synlig och iögonfallande avdelning är A och O för försäljningen. Syns den inte så finns den inte. Belysning är ett knep att få avdelningen mer synlig och inbjudande.

Serieunderhylla

Serieunderhyllan är anpassad och byggd för att exponera barntidningar på bästa sätt. Och du som tidningsansvarig får dessutom det enklare att hålla ordning och reda i hyllan. 

Exponeringskorg

Exponeringskorg ger en snygg exponering i hyllan och bryter av lite. Ett enkelt sätt att få ”något att” hända i hyllan

Stolpe/gavel

Har du en stolpe över? Eller kanske en gavel? Nyttja den för exponering av tidningar. Lyssna med oss så kan vi hitta en lösning som passar för just din butik.

Produktblad med ett urval av vår inredning. Kontakta oss för prisuppgift.