Tidsam

Lediga tjänster

Vi söker ekonomiassistent! 

Är du intresserad av en ny utmaning och vill ha en varierad och utvecklande roll inom ekonomi?
Vi söker omgående en driven och motiverad Ekonomiassistent med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som beskrivs nedan. Du erbjuds en trivsam arbetsmiljö på vårt kontor i Stockholm, glada kollegor och goda utvecklingsmöjligheter.

På Tidsam innebär rollen som Ekonomiassistent ett stort ansvar då du i bland annat ansvarar för att säkra flödet av våra likvida medel. Det är viktigt att du tycker om att ha både ta ett stort egenansvar men också gillar att arbeta i team då denna roll har mycket kontakt med kollegorna såväl på huvudkontoret, med säljkåren och packningsanläggningen i Värnamo. Som alla våra medarbetare blir just Du en viktig del i avdelningens och Tidsams arbete.

Dina främsta ansvarsområden

I rollen som Ekonomiassistent arbetar du brett och varierat med ekonomirelaterade och administrativa frågor. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:

  • Återförsäljarreskontra Sverige och Norge– fakturering, inbetalning samt kundkontakt
  • Kreditbedömning samt administration av återförsäljaravtal
  • Löpande arbeta för att minimera företagets kundförluster
  • Back up för leverantörsreskontran
  • Delaktighet i löpande bokföring samt avstämningar vid bokslut

Din profil

För att lyckas i rollen har du gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en person som har lätt att samarbeta, du är nyfiken och självständig, gillar att söka information samt driva både befintliga och nya processer. Du har lätt för att lära med ett utpräglat ordningssinne och struktur i ditt arbete. Du trivs med och kan hantera deadlines. Då vårt arbete är digitaliserat så är det viktigt att du har ett IT-intresse och känner dig van att hantera Officepaketet och system överlag.

Vi ser fram mot din ansökan!

https://www.poolia.se/lediga-jobb/stockholm/ekonomiassistent-till-ledande-mediabolaget-tidsam/69416/