Tidsam

Lediga tjänster

Vi behöver bli fler, vi söker extrapersonal!

Tidsam är Sveriges största tidskriftsleverantör som tillhandahåller konsumenter såväl svenska som internationella tidskrifter i butik med ett sortiment som har en bredd, är aktuellt och attraktivt.
Omsättningen i konsumentledet är ca 1 miljard kronor och vi distribuerar 1 800 titlar som säljs via
ca 5 000 återförsäljare runt om i landet.

Vi söker nu extrapersonal till vår distribunal i Värnamo där vi kommer ha stort behov av din hjälp nov-jan. Arbetet består av att packa och adressera olika sorters produkter, arbeta på våra packlinor med tidningar alternativt på vår returavdelning.


Arbetstider
Arbetet i vår distribunal är i huvudsak förlagd dagtid men vi har också arbetstid förlagd vissa kvällar. Vi söker extrapersonal som kan arbeta både dagtid och kvällstid alternativt bara dag eller bara kväll.


Din kompetens
Vår verksamhet utvecklas ständigt och du som person skall ha en positiv grundinställning i att alltid vilja göra ett bra arbete. Du har en positiv attityd och viljan att hålla det du lovar. Det är också viktigt att du ansvarstagande, noggrann och ha lätt för att arbeta tillsammans med andra människor.

Då kommunikation är ett viktigt verktyg i vår vardag är det också ett säkerhetskrav att du har grundläggande kunskaper i svenska, både tal och skrift. Truckkort är önskvärt men ej ett krav.


Ansökan

Sicka in din ansökan så snart du har möjlighet då vi intervjuar och anställer omgående.
Din ansökan skickar du till personal@tidsam.se  märk ansökan med: Extrapersonal Tidsam

Har du frågor om arbetet kan du kontakta:
Camilla Josefsson, Personalansvarig på: personal@tidsam.se
Alexandra Norén, HR-chef på: alexandra.noren@tidsam.se